Chauffeursdiensten

Wilt u door kunnen werken in de file en zodoende geld besparen? Comfortabel reizen en tegelijkertijd geld besparen kan met onze chauffeursdiensten! Indien noodzakelijk kunnen wij zorgen dat er binnen enkele uren een chauffeur voor u klaar staat.

Voordelen van een chauffeursdienst

  • Al onze chauffeurs hebben een representatief voorkomen en zijn sociaal vaardig.
  • Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.
  • Met ons bespaart u hoge parkeerkosten bij vervoer van en naar Schiphol.
  • Omdat u zorgeloos in de auto zit en de chauffeur rijdt, kunt u onderweg bellen of vergaderingen voorbereiden.

Mogelijke opties voor een chauffeur

Studentchauffeur Door het gebruik van uw eigen auto met een studentchauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde introductietarief van € 14,50 per uur excl. BTW zult u daarom nergens anders aantreffen!

Privechauffeur Representatief en comfortabel reizen vanuit en tegelijkertijd geld besparen kan met een privechauffeur op afroep voor € 19,50 per uur excl. BTW.

Directiechauffeur Een gecertificeerd directiechauffeur met CCV-D1 diploma voldoet aan al uw eisen en wensen. Het standaardtarief voor een directiechauffeur is € 30,50 per uur excl. BTW.

Uw keuze voor chauffeursdiensten van Privechauffeur.nl

Overtuigd van de voordelen van uw eigen chauffeur, maar ook erg benieuwd naar de kosten? Benieuwd naar de kosten van chauffeursdiensten vanuit ? Vul dan het offerte aanvraagformulier in voor een gratis offerte. Privechauffeur.nl is 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar wanneer u op zoek bent naar een chauffeur. Neem contact op met ons via 088-2428330 wanneer u meer wilt weten over de mogelijkheden van het inhuren van een chauffeur.