Privechauffeur

Werkt u op projectbasis en moet u tijdelijk naar een andere locatie reizen? Dan is het voor u zeer aantrekkelijk om gebruik te maken een privechauffeur! Een privechauffeur staat 24/7 voor u klaar en is door heel Europa inzetbaar. Lees hieronder de andere voordelen van een chauffeur.

Voordelen van een privechauffeur

  • De tijd die u vroeger achter het stuur -al dan niet in files- doorbracht, kunt u nu nuttig besteden. U komt dus goed voorbereid en uitgerust aan op uw afspraken.
  • De chauffeur zal u voor de deur afzetten, waardoor u niet naar een parkeerplaats hoeft te zoeken.
  • Ook als u een belangrijke klant van Schiphol haalt, kunt u een gesprek voeren, terwijl uw chauffeur u veilig naar brengt.
  • Als u in de avond een bedrijfsevenement of een zakendiner hebt en een drankje wilt nuttigen, staat een privechauffeur tot uw beschikking.

Kosten van een privechauffeur

Door het gebruik van uw eigen auto met een privechauffeur kan het tarief voor onze diensten laag gehouden worden. Het gehanteerde tarief zult u daarom nergens anders aantreffen! Voor uw eerste rit bieden wij u een prive chauffeur aan voor slechts € 14,50 per uur inclusief verzekering (excl. BTW). Het standaardtarief voor een privechauffeur is € 19,50 per uur excl. BTW.

Snel en voordelig een privechauffeur

Voor meer informatie of reserveringen kunt u bellen met Privechauffeur.nl via 088-2428330. U kunt direct een privechauffeur reserveren via ons online reserveringsformulier. Benieuwd naar de kosten voor uw rit met een chauffeur? Vul dan het offerte aanvraagformulier in voor een gratis offerte.