Valet Parking

Organiseert u een groot evenement voor veel gasten op een mooie locatie met lastige parkeerruimte? Neem uw gasten het parkeren uit handen door tijdens uw evenement gebruik te maken van onze Valet Parking service. U kunt de chauffeurs van Privechauffeur.nl inschakelen voor alle chauffeursdiensten tijdens uw evenement.

Valet Parking tijdens uw evenement

Ze rijden tot aan de ingang van het evenement, waarna een chauffeur het stuur overnemen. De chauffeurs parkeren vervolgens veilig de auto op een geschikte parkeerplaats en dragen de rest van het evenement zorg voor alle sleutels. Wanneer het evenement afgelopen is, zorgen ze er bovendien voor dat de auto weer op tijd klaarstaat, zodat uw gasten gemakkelijk kunnen vertrekken.

Interesse in valet parking?

De kosten voor onze valet parking zijn uiteraard afhankelijk van de omvang van het wagenpark en de daarvoor benodigde hoeveelheid chauffeurs. Het aantal benodigde chauffeurs wordt altijd in overleg met u bepaald. Bij deze service hanteren wij een uurtarief van € 19,50 per uur (excl. BTW) per chauffeur. Voor meer informatie, een offerte of reservering van een valet parking kunt u ons bereiken via 088-2428330.