Directiechauffeur

Heeft u, bijvoorbeeld als consultant of trainer, elke dag meerdere afspraken door het hele land? Met een ervaren directiechauffeur achter het stuur kunt u zich concentreren op uw eigenlijke werk. Comfortabel reizen en tegelijkertijd geld besparen kan met een directiechauffeur van Privechauffeur.nl.

Voordelen van directiechauffeurs

  • Met ons bespaart u hoge parkeerkosten bij vervoer van en naar Schiphol.
  • U heeft geen stress meer in de file en zelfs die tijd besteedt u nuttig met werken of ontspannen.
  • Al onze directiechauffeurs hebben een representatief voorkomen, zijn sociaal vaardig en gecertificeerd.
  • Bij ziekte of afwezigheid van uw huidige chauffeur komt u toch op uw bestemming.

Aanvraag directiechauffeur

Stap 1: Inventarisatie en selectie. Een accountmanager komt persoonlijk bij u langs om uw wensen te inventariseren. Op het moment dat voor beide partijen duidelijk is wat de wensen en eisen zijn, zal een lijst van geschikte kandidaten worden voorgedragen. Privechauffeur.nl biedt u de mogelijkheid om uit onze lijst van geschikte kandidaten een selectie te maken. U kunt de kandidaten met elkaar vergelijken en zelf de keuze voor uw directiechauffeur maken.

Stap 2: Proefperiode en chaufferen. De kandidaat gaat bij u aan de slag in zijn of haar proeftijd om bij tevredenheid voor vast te chaufferen.

Stap 3: Feedback en evaluatie. In overleg met uw accountmanager zullen de verdiensten van uw directiechauffeur worden geëvalueerd, zodat wij onze dienstverlening verder kunnen optimaliseren.

Direct een directie chauffeur boeken

Het uurtarief voor een directiechauffeur is € 30,50 excl. BTW. Als u benieuwd bent naar de kosten van een directiechauffeur voor een specifieke rit kunt u een gratis online een offerte aanvragen. Vult u het formulier op deze website in en u ontvangt van ons vrijblijvend een offerte op basis van uw gegevens. Voor meer informatie, een offerte of reservering van een directie chauffeur kunt u ons ook bellen via 088-2428330.