088-2428330 | Vanaf €14,50 p/u

Chauffeursdiensten

Kies voor een ervaren studentchauffeur, gediplomeerde directiechauffeur of luxe auto met chauffeur voor de laagste prijzen

Maak kennis met de chauffeursdiensten van Privechauffeur.nl

Voor alle wensen en situaties hebben wij een geschikte chauffeursdienst. Zoekt u een gedegen mate van professionaliteit tegen een relatief lage prijs? Dan is een studentchauffeur ideaal. Wanneer u maximale professionaliteit wilt kunt u beter gaan voor een directiechauffeur. Als u een directiechauffeur plus luxe wagen wilt kiest u voor auto met chauffeur.

DIRECTIECHAUFFEUR

Zoekt u een prive chauffeur met een hoge mate van professionaliteit? Dan is een directiechauffeur de perfecte keuze. Gecertificeerd en natuurlijk door de wol geverfd als het gaat om rijvaardigheden, service en professionaliteit.

STUDENTCHAUFFEUR

Als u op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteit is een studentchauffeur de juiste keuze. Frisse, representatieve jongemannen of -dames die verrassend professioneel zijn. Standaard in pak, en geselecteerd na een strenge screening.

AUTO MET CHAUFFEUR

Zoekt u de professionaliteit van een directiechauffeur met een bijpassende wagen? Dan is ons moderne wagenpark met alle soorten en maten auto’s ideaal. Van kleine groepen tot tientallen personen, u kunt bij ons terecht.

Reserveer online uw privé chauffeur

Waarom een chauffeursdienst van Privechauffeur.nl?

U heeft naar een privechauffeur gezocht. Zodra u heeft besloten dat een prive chauffeur uw productiviteit kan vergroten moet u natuurlijk nog het juiste chauffeursbedrijf kiezen. Privechauffeur.nl is één van de grootste van Nederland en zeker degene met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Nergens vindt u lagere tarieven voor dergelijke chauffeursdiensten. En nergens meer waar voor uw geld.  

LAAGSTE TARIEVEN

Ons standaardtarief is slechts €29,35 per uur en ons kennismakingstarief zelfs maar €17,50 per uur. Bovendien is de prijsberekening bij ons transparant, zonder vreemde verborgen kosten. Daarnaast krijgt u altijd een gratis verzekering bij elke rit.

BESTE SERVICE

Privechauffeur.nl heeft de beste bereikbaarheid van Nederland. Op elk moment van de dag is onze planning perfect bereikbaar. Zeven dagen per week. Wanneer u overdag een offerte aanvraag doet, krijgt u binnen een uur reactie.

VELE EXTRA'S

Kosteloos annuleren, een gratis aanvullende verzekering en het belangrijkste – toegang tot onze moderne klantenportal. U zelf of uw assistent kan met onze portal alle gegevens in zien en heel snel ritten aanvragen en facturen bekijken.

Reserveer uw privechauffeur

Het reserveren van een rit kan niet laagdrempeliger. U betaalt pas de week na de rit en hoeft dus geen aanbetaling te doen. In enkele minuten vult u uw persoonlijke gegevens en de tijden en plaatsen van de rit in. Onze enthousiaste planners gaan dan meteen aan de slag. U hoeft slechts nog te wachten op een bevestiging per e-mail. Bijkomend voordeel – u heeft voor de volgende keer automatisch al een account bij ons. Handig als u belt of mailt.

chauffeursdiensten

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik een chauffeur aanvragen?

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen door het online offerte formulier in te vullen. Uiterlijk binnen 24 uur, maar meestal binnen 1 uur, ontvangt u van ons per e-mail een prijsopgave. Wanneer u akkoord bent met de offerte gaan wij voor u aan de slag om een chauffeur te vinden. Wilt u direct zonder prijsopgave gebruik maken van één van onze chauffeursdienten? U kunt direct online uw chauffeur reserveren.

Kan ik wanneer ik meerdere ritten aanvraag dezelfde chauffeur krijgen?

Dat kan zeker. U kunt uw beoordelingen aangeven via onze portal. Op deze manier zien wij in 1 keer wie u goed beoordeeld heeft en benaderen we die natuurlijk als eerste. Ons streven is altijd om een vaste pool van chauffeurs te hebben voor u.

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, bij ons kunt u kosteloos een rit/boeking annuleren. Als u ons meer dan drie uur voor aanvang van de rit met een privechauffeur / studentchauffeur op de hoogte stelt is uw annulering geheel kosteloos. Wanneer u heef gekozen voor een directiechauffeur dan kunt u kosteloos annuleren tot 24 uur voorafgaand aan de rit.

Kan ik korting op chauffeursdiensten krijgen?

Mocht u meerdere keren per week een chauffeur nodig hebben is het mogelijk korting op het uurtarief te krijgen. Ook krijgt u logingegevens voor de portal, zodat u of uw secretaresse razendsnel ritten kunnen aanvragen. Wanneer u tijdens het aanvragen van een vrijblijvende offerte aangeeft dat u voor een langere tijd gebruik wenst te maken van één van onze chauffeursdiensten, dan zullen wij kijken welke prijs wij voor u kunnen hanteren.

Wanneer is de planning bereikbaar?

Onze planning is overdag, ’s avonds (tot heel laat) en in het weekend perfect bereikbaar. Schroom dus niet om contact met ons op te nemen. U kunt naast een vrijblijvende offerte aanvragen ons uiteraard ook bellen of mailen. We beantwoorden graag al uw vragen. 

Neemt u ook chauffeurs aan?

Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe chauffeurs. Ben jij een HBO of WO student en wil je komen werken als privechauffeur? Op onze vacature pagina kun je meer lezen over de voordelen als chauffeur en de vereisten om aan de slag te gaan.