088-2428330 | Vanaf €14,50 p/u

Chauffeursdiensten

Kies voor een ervaren studentchauffeur, gediplomeerde directiechauffeur
of luxe auto met chauffeur voor de laagste prijzen

Maak kennis met de chauffeursdiensten van Privechauffeur.nl

Voor alle wensen en situaties hebben wij een geschikte chauffeursdienst. Zoekt u een gedegen mate van professionaliteit tegen een relatief lage prijs? Dan is een studentchauffeur ideaal. Wanneer u maximale professionaliteit wilt kunt u beter gaan voor een directiechauffeur. Als u een directiechauffeur plus luxe wagen wilt kiest u voor auto met chauffeur.

DIRECTIECHAUFFEUR

Zoekt u een prive chauffeur met een hoge mate van professionaliteit? Dan is een directiechauffeur de perfecte keuze. Gecertificeerd en natuurlijk door de wol geverfd als het gaat om rijvaardigheden, service en professionaliteit.

STUDENTCHAUFFEUR

Als u op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteit is een studentchauffeur de juiste keuze. Frisse, representatieve jongemannen of -dames die verrassend professioneel zijn. Standaard in pak, en geselecteerd na een strenge screening.

AUTO MET CHAUFFEUR

Zoekt u de professionaliteit van een directiechauffeur met een bijpassende wagen? Dan is ons moderne wagenpark met alle soorten en maten auto’s ideaal. Van kleine groepen tot tientallen personen, u kunt bij ons terecht.

Reserveer online uw privé chauffeur

Waarom een chauffeursdienst van Privechauffeur.nl?

U heeft naar een privechauffeur gezocht. Zodra u heeft besloten dat een prive chauffeur uw productiviteit kan vergroten moet u natuurlijk nog het juiste chauffeursbedrijf kiezen. Privechauffeur.nl is één van de grootste van Nederland en zeker degene met de beste prijs-kwaliteit verhouding. Nergens vindt u lagere tarieven voor dergelijke chauffeursdiensten. En nergens meer waar voor uw geld.  

LAAGSTE TARIEVEN

Ons standaardtarief is slechts €20,80 per uur en ons kennismakingstarief zelfs maar €14,50 per uur. Bovendien is de prijsberekening bij ons transparant, zonder vreemde verborgen kosten. Daarnaast krijgt u altijd een gratis verzekering bij elke rit.

BESTE SERVICE

Privechauffeur.nl heeft de beste bereikbaarheid van Nederland. Op elk moment van de dag is onze planning perfect bereikbaar. Zeven dagen per week. Wanneer u overdag een offerte aanvraag doet, krijgt u binnen een uur reactie.

VELE EXTRA'S

Kosteloos annuleren, een gratis aanvullende verzekering en het belangrijkste – toegang tot onze moderne klantenportal. U zelf of uw assistent kan met onze portal alle gegevens in zien en heel snel ritten aanvragen en facturen bekijken.

Reserveer uw privechauffeur

Het reserveren van een rit kan niet laagdrempeliger. U betaalt pas de week na de rit en hoeft dus geen aanbetaling te doen. In enkele minuten vult u uw persoonlijke gegevens en de tijden en plaatsen van de rit in. Onze enthousiaste planners gaan dan meteen aan de slag. U hoeft slechts nog te wachten op een bevestiging per e-mail. Bijkomend voordeel – u heeft voor de volgende keer automatisch al een account bij ons. Handig als u belt of mailt.

chauffeursdiensten