088-2428330 | Vanaf €14,50 p/u

Kosten prive chauffeur

Uiteraard wilt u weten wat een privé chauffeur precies kost. Voor elk type privechauffeur kunt u bij ons op het laagste tarief rekenen.
Wanneer u voor de eerste keer gebruik maakt van een studentchauffeur, zal het introductietarief van €17,50 per uur, in rekening worden gebracht.
Dit tarief is niet van toepassing op BOB ritten.

Transparante tarieven

U betaalt het werkelijke aantal uren dat de chauffeur aan het werk is, gefactureerd op basis van nacalculatie. Om de prijs nog lager te maken krijgt u korting op de reistijd van de chauffeur. De minimale afname is doordeweeks tot 22:00 uur de wettelijke drie uur, en na 22:00 uur en in het weekend is dit minimaal 4 uur. 

 

Halfuur of uur aftrek

Bij een enkele rit kunt u maximaal een halfuur aftrek van de reistijd chauffeur krijgen. Bij een retourrit maximaal een uur. Als de heenreis een halfuur of meer is kunt u dus een halfuur aftrek krijgen.

Minimale afname

Per rit wordt er minimaal drie uur in rekening gebracht en voor een directiechauffeur is dit minimaal 4 uur. Soms kan het dus voordeliger zijn om een rit niet op te splitsen in twee ritjes. Wij kiezen altijd de voordeligste optie voor u uit.

Geen ov-kosten

Doordeweeks betaalt u bij ons geen ov-kosten, omdat studenten bijna het hele jaar gratis kunnen reizen. Op dagen dat studenten niet gratis kunnen reizen hebben ze alsnog 40% korting. 

Reserveer online een studenten chauffeur

Probeer een van onze privechauffeurs

Voor elk type privechauffeur kunt u bij ons het laagste tarief verwachten. Net als boodschappen doen bij IKEA, u weet dat u altijd de best prijs-kwaliteit verhouding krijgt. Omdat we een van de grootste chauffeursbedrijven van Nederland zijn en alles zo efficient mogelijk hebben georganiseerd, kunnen we u de laagste tarieven aanbieden. U kunt natuurlijk ook eerst een gratis offerte aanvragen. Mocht u vragen kunt u ons altijd even bellen!