088-2428330 | Vanaf €14,50 p/u

Auto met chauffeur

Reserveer online een auto met chauffeur en kies uit een ruim assortiment auto’s voor slechts €75,50 per uur.

Waarom onze auto met chauffeur?

Met ons ruime assortiment kunt u zelf kiezen uit een van de vele auto’s. Gezien de gelegenheid, wensen en/of het aantal personen heeft dit vele voordelen. Daarbij wordt u altijd gereden door een gediplomeerd chauffeur met minimaal een CCV-D1 certificaat. Deze chauffeur zal er alles aan doen om het u zo aangenaam mogelijk te maken. Een auto met chauffeur reserveert u tegen een vast uurtarief, hier komen geen extra kosten meer bij. In veel gevallen is een auto met chauffeur voordeliger dan de inzet van een taxi.

GECERTIFICEERD

Onze directiechauffeurs zijn gediplomeerd en in het bezit van een CCV-D1 certificaat. U kunt dus een prettige, efficiënte en veilige rijervaring verwachten.

MATCHING

U krijgt een accountmanager toegewezen die op basis van uw wensen zorgt voor een goede match. Mocht u niet helemaal tevreden zijn kijken we samen met u naar andere directiechauffeurs.

REPRESENTATIEF EN DISCREET

Vanzelfsprekend komt onze directiechauffeur netjes in pak. Etiquette en nette omgangsvormen beheerst hij uitstekend. U hoeft zich kortom nergens zorgen over te maken.

Uit welk assortiment aan luxe auto’s kunt u kiezen?

Ons wagenpark vernieuwd en breidt uit op constante basis. Bijvoorbeeld de Mercedes S-Klasse verlengd, Volvo S80 en de Mercedes V-klasse. Voor elk van uw wensen hebben wij een geschikte wagen. Of het nou voor enkele personen is, of groepen van tientallen personen, u kunt bij ons terecht. Ook als u morgen al een luxe wagen nodig heeft. Bel of mail even en we denken gelijk met u mee!

Auto met chauffeur

Mercedes S-klasse verlengd

De Mercedes S-Klasse is wereldwijd de standaard voor luxe vervoer en biedt u en uw gasten alle mogelijke comfort. Onze chauffeur is tevens uw gastheer wanneer u (buitenlandse) relaties ontvangt. Met Privechauffeur.nl bent u verzekerd van het juiste visitekaartje.

Volvo met chauffeur

Volvo S80

Onze zeer luxe Volvo S80 is uitgerust met o.a. gedekte buitenkleur, vol lederen interieur, Leeslampjes, Groot scherm, automaat, Getinte achterramen (voor extra privacy van uw gasten) Zeer geschikt voor directievervoer of het vervoer van uw belangrijke gasten.

Busje met chauffeur

Mercedes V-klasse

Onze luxe Mercedes V-klasse biedt plaats aan max. 7 passagiers en is zeer geschikt voor het vervoer van uw belangrijkste gasten. Het interieur van de Mercedes Viano is zeer luxe en de stoelen (rondzit) zijn royaal. De luxe wagen heeft verder TV schermen, vergadertafels en wifi.

Reserveer meteen uw auto met chauffeur

Als u nog niet zeker weet wat u wilt kunt u het beste even mailen of bellen. Als u al weet welke wagen u wilt kunt u meteen het reserveringsformulier invullen.

Chauffeur met auto

Meer informatie

Ontdek onze website verder voor meer informatie. Soms is een beller sneller, dus belt u vooral met bovenstaand nummer en we beantwoorden graag al uw vragen!