088-2428330 | Vanaf €14,50 p/u

Studentchauffeur

Bij Privechauffeur.nl wordt u gereden door een getrainde studentchauffeur voor het introductietarief van slechts €17,50 per uur, inclusief gratis verzekering!

Waarom een student als chauffeur?

De inzet van een studentchauffeur is een zeer voordelige optie wanneer u op zoek bent naar een prive chauffeur. Buiten het lage uurtarief om worden er geen kosten in rekening gebracht aangezien de studenten doordeweeks gratis kunnen reizen. Een studentenchauffeur is de voordelige optie voor een chauffeur in uw eigen auto.

Een studentchauffeur van Privechauffeur.nl is servicegericht, representatief en heeft uitstekende rijvaardigheden. Met ons zeer ruime bestand aan actieve chauffeurs door heel Nederland, wordt u altijd gereden door een chauffeur bij u in de buurt.

SERVICEGERICHT

Voor onze privechauffeur staat servicegerichtheid centraal. Even de deur openhouden, uw tas dragen, tijdens uw afspraak een boodschap doen, niets is teveel. De klant is koning.

REPRESENTATIEF

Standaard draagt onze student chauffeur een donker pak, stropdas, licht overhemd en nette schoenen. Onze chauffeurs hebben een uitstekende beheersing van etiquette en de juiste omgangsvormen.

RIJVAARDIGHEID

De screening en rijtesten zijn bij ons een van de strengste van Nederland. Het is immers essentieel dat u ongestoord kunt werken en een volkomen veilig en ontspannen gevoel heeft.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Voordelen van een student als chauffeur

Elke studentchauffeur heeft een zeer intensief werving- en selectietraject doorlopen. Mede door een zelf-ontwikkelde rijtest worden onze studentchauffeurs zeer goed opgeleid. Tijdens de trainingen wordt ook veel aandacht besteed aan omgangsvormen met de klant. De student kan daarnaast worden ingezet voor het tanken en het wassen van de auto, maar ook het laten uitvoeren van een servicebeurt of een bandenwissel.

De studentenchauffeurs zijn in het bezit van een geldig studentenreisproduct met gratis reisrecht, waardoor er in de meeste gevallen geen reiskosten in rekening worden gebracht. U hoeft daardoor geen voorrijkosten te betalen en bent u geld puur kwijt voor de geleverde chauffeursdienst, Tijdens de rit kunt u ondertussen op de achterbank doorwerken of uitrusten. Gezien de landelijke dekking van chauffeurs door heel Nederland en België, zal er altijd een studentchauffeur op uw rit worden ingepland met minimale reistijd.

Kom werken als studentenchauffeur

Welke voordelen heeft Privechauffeur.nl nog meer?

LEVERINGSZEKERHEID

Privechauffeur.nl garandeert u altijd een studentchauffeur indien uw aanvraag 24 uur voor aanvang bij ons binnen is gekomen. Gezien ons grote bestand aan chauffeurs vullen wij ook bijna alle last minute aanvragen in.

GRATIS VERZEKERING

U krijgt bij Privechauffeur.nl standaard een gratis aanvullende verzekering bij elke rit met één van onze chauffeurs.
U bent verzekerd tegen cascoschades tot max. € 12.500,- los van de verplicht wettelijke aansprakelijkheid in Nederland.

ONLINE PORTAL

Indien u vaker gebruikt gaat maken van onze chauffeursdiensten, kunt u een eigen inlog krijgen in onze online portal. Hier zet u de aanvragen direct in het systeem, ziet u alle informatie en ook de facturen van de gereden ritten.

Reserveer uw studenten chauffeur

In enkele minuten heeft u uw reservering geplaatst en hoeft u alleen nog maar de bevestiging af te wachten. De betaling vindt pas de week na de rit plaats. Na uw reservering hebben we automatisch een account in onze moderne portal aangemaakt. Mocht u in de toekomst geregeld een studentchauffeur willen reserveren krijgt u van ons logingegevens, zodat u nog veel sneller een rit kunt boeken.

Studentchauffeur van privechauffeur.nl

Veel gestelde vragen

Wat is een studentchauffeur?

Een studentchauffeur is een chauffeur die zowel particulieren als zakelijke klanten rijdt. Hierbij is er onderscheidt in een gecertificeerde directiechauffeur en een privé/student chauffeur. Bij een studentenchauffeur wordt u doorgaans gereden door een student en in uw eigen auto.

Hoe kan ik een bijbaan als student chauffeur krijgen?

Ben jij een HBO of WO student en wil je komen werken als een studentenchauffeur? Wij zijn altijd op zoek naar studenten die willen werken als chauffeur. Bekijk onze privechauffeur vacature.

Hoeveel kost een student als chauffeur in mijn eigen auto?

Een studentchauffeur kunt u bij ons boeken voor het introductietarief van €17,50 per uur. Heeft u al reeds een keer gebruik gemaakt van een chauffeur dan is de prijs €29,35 per uur. Bij een chauffeur zit altijd een verzekering inbegrepen.

Hoe kan ik een chauffeur reserveren?

Om een chauffeur bij ons te reserveren vragen wij een paar gegevens zowel als de bestemming(en) waar wij u naartoe kunnen brengen. U kan dit geheel online regelen via het reserveringsformulier. Heeft u liever eerst een prijsopgave? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Binnen 1 uur krijgt u deze dan van ons naar uw e-mail gestuurd.