088-2428330 | Vanaf €14,50 p/u

Privéchauffeur huren?

Bij Privechauffeur.nl wordt u gereden door een getrainde studentchauffeur voor het uitzonderlijk lage uurtarief van slechts €17,50 p/u, inclusief gratis verzekering.

Eenvoudig een privechauffeur regelen.

Wilt u een privechauffeur huren? Voor zowel particulieren als voor zakelijk vervoer kunt u bij ons een privéchauffeur inhuren. Voor onze privechauffeur service maken wij gebruik van studentchauffeurs hierdoor kunnen wij de prijs van onze service laag houden maar geniet u toch van de luxe van uw eigen chauffeur. Al onze chauffeurs beschikken over uitstekende rijvaardigheden, zijn representatief en servicegericht en kunnen u binnen heel Nederland en België vervoeren.

privechauffeur huren

SERVICEGERICHT

Voor onze privechauffeur staat servicegerichtheid centraal. Even de deur openhouden, uw tas dragen, tijdens uw afspraak een boodschap doen, niets is teveel. De klant is koning.

REPRESENTATIEF

Standaard draagt onze student chauffeur een donker pak, stropdas, licht overhemd en nette schoenen. Onze chauffeurs hebben een uitstekende beheersing van etiquette en de juiste omgangsvormen.

RIJVAARDIGHEID

De screening en rijtesten zijn bij ons een van de strengste van Nederland. Het is immers essentieel dat u ongestoord kunt werken en een volkomen veilig en ontspannen gevoel heeft.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Hoe werkt het huren van een privéchauffeur?

Wanneer u kiest voor een chauffeur van privechauffeur.nl zal de chauffeur bij u op locatie aankomen via het openbaar vervoer. Omdat wij hierbij gebruik maken van een student als chauffeur zal deze veelal gratis gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer. Wij zullen in de meeste gevallen dan ook geen reiskosten doorberekenen. Onze chauffeur heeft de rit voorbereid en weet dus hoe die in uw auto het beste naar de eerste bestemming kan komen. U kunt tijdens de comfortabele rit uitrusten of gezellig een praatje maken. 

Een extra voordeel van een chauffeur is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over een parkeerplaats, onze chauffeur zet u bij de deur af. Wanneer u gebruik maakt van een retourrit of een rit met meerdere bestemming dan heeft de chauffeur wachttijd, in deze tijd kan de voor u ook lichte werkzaamheden uitvoeren. Eventueel dient de auto naar de wasstraat gebracht te worden of heeft u een kleine boodschap nodig. Geen enkel probleem. Onze chauffeurs helpen u graag.

Solliciteer als student chauffeur

Welke voordelen heeft Privechauffeur.nl nog meer?

LEVERINGSZEKERHEID

Privechauffeur.nl garandeert u altijd een studentchauffeur indien uw aanvraag 24 uur voor aanvang bij ons binnen is gekomen. Gezien ons grote bestand aan chauffeurs vullen wij ook bijna alle last minute aanvragen in.

GRATIS VERZEKERING

U krijgt bij Privechauffeur.nl standaard een gratis aanvullende verzekering bij elke rit met één van onze chauffeurs.
Voor meer informatie over deze gratis verzekering kunt u op bovenstaande link klikken, of neem contact op met een medewerker.

ONLINE PORTAL

Indien u vaker gebruikt gaat maken van onze chauffeursdiensten, kunt u een eigen inlog krijgen in onze online portal. Hier zet u de aanvragen direct in het systeem, ziet u alle informatie en ook de facturen van de gereden ritten.

Reserveer uw privechauffeur

In enkele minuten heeft u uw reservering geplaatst en hoeft u alleen nog maar de bevestiging af te wachten. De betaling vindt pas de week na de rit plaats. Na uw reservering hebben we automatisch een account in onze moderne portal aangemaakt. Mocht u in de toekomst geregeld een studentchauffeur willen reserveren krijgt u van ons logingegevens, zodat u nog veel sneller een rit kunt boeken.

prive chauffeur