088-2428330 | Vanaf €14,50 p/u

Tarieven privechauffeur

Voor elk type privechauffeur kunt u bij ons op het laagste tarief rekenen.
Wanneer u voor de eerste keer gebruik maakt van een studentchauffeur, zal het introductietarief van €14,50 per uur, in rekening worden gebracht.
Dit tarief is niet van toepassing op BOB ritten.

Transparante tarieven

U betaalt het werkelijke aantal uren dat de chauffeur aan het werk is, gefactureerd op basis van nacalculatie. Om de prijs nog lager te maken krijgt u korting op de reistijd van de chauffeur. De minimale afname is doordeweeks tot 22:00 uur de wettelijke drie uur, en na 22:00 uur en in het weekend is dit minimaal 4 uur. 

 

Halfuur of uur aftrek

Bij een enkele rit kunt u maximaal een halfuur aftrek van de reistijd chauffeur krijgen. Bij een retourrit maximaal een uur. Als de heenreis een halfuur of meer is kunt u dus een halfuur aftrek krijgen.

Minimale afname

Per rit wordt er minimaal drie uur in rekening gebracht. Soms kan het dus voordeliger zijn om een rit niet op te splitsen in twee ritjes. Wij kiezen altijd de voordeligste optie voor u uit. Na 22:00 uur en in het weekend is het minimaal 4 uur.

Geen ov-kosten

Doordeweeks betaalt u bij ons geen ov-kosten, omdat studenten bijna het hele jaar gratis kunnen reizen. Op dagen dat studenten niet gratis kunnen reizen hebben ze alsnog 40% korting. 

Reserveer online een studenten chauffeur

Probeer een van onze privechauffeurs

Voor elk type privechauffeur kunt u bij ons het laagste tarief verwachten. Net als boodschappen doen bij IKEA, u weet dat u altijd de best prijs-kwaliteit verhouding krijgt. Omdat we een van de grootste chauffeursbedrijven van Nederland zijn en alles zo efficient mogelijk hebben georganiseerd, kunnen we u de laagste tarieven aanbieden. U kunt natuurlijk ook eerst een gratis offerte aanvragen. Mocht u vragen kunt u ons altijd even bellen!