088-2428330 | Vanaf €14,50 p/u

Meestgestelde vragen

Vindt hier het antwoord op de meestgestelde vragen

U kunt ons altijd bellen

Onze ervaren planning weet op elk van uw vragen antwoord. Geen keuzemenu, u krijgt bij ons altijd iemand te pakken. 

Meestgestelde vragen

Op basis van onze ervaringen hebben we een selectie van de meestgestelde vragen gemaakt. Als u er niet uitkomt kunt u ons altijd telefonisch bereiken. 

Kan ik mijn boeking annuleren?

Ja, en zelfs ook nog kosteloos. Als u ons meer dan drie uur voor aanvang van de rit op de hoogte stelt is uw annulering geheel kosteloos.

Hoe werkt het betalen?

U krijgt ongeveer een week na afloop van de rit per e-mail een factuur toegestuurd. Ook is het mogelijk per creditcard te betalen. 

Hoe kunnen ik en de chauffeur elkaar treffen?

Zodra we een prive chauffeur hebben gevonden krijgt u een e-mail met de naam en het telefoonnummer van de chauffeur. Andersom is dit ook het geval. Vaak herkent u snel genoeg de chauffeur, maar anders kunt u elkaar dus prima telefonisch bereiken. Of u belt even naar de planning. 

Kan ik vaak dezelfde chauffeur krijgen?

Dat kan zeker. U kunt uw beoordelingen aangeven via onze portal. Op deze manier zien wij in 1 keer wie u goed beoordeeld heeft en benaderen we die natuurlijk als eerste. Ons streven is altijd om een vaste pool te hebben.

Zijn er voordelen als ik vaker ritten afneem?

Mocht u meerdere keren per week een chauffeur nodig hebben is het mogelijk korting op het uurtarief te krijgen. Ook krijgt u logingegevens voor de portal, zodat u of uw secretaresse razendsnel ritten kunnen aanvragen. 

Wanneer is de planning bereikbaar?

De planning is overdag, ’s avonds (tot heel laat) en in het weekend perfect bereikbaar. Schroom dus niet even te bellen. We beantwoorden graag al uw vragen. 

Toch nog vragen?