088-2428330 | Vanaf €14,50 p/u

Voordelen privéchauffeur

Bij Privechauffeur.nl wordt u gereden door een getrainde studentchauffeur voor het uitzonderlijk lage uurtarief van slechts €17,50 p/u, inclusief gratis verzekering.

Wat zijn de voordelen van een privechauffeur?

U bent eventueel geïnteresseerd in een privechauffeur maar waarom maken vele mensen gebruik van een eigen chauffeur? Wij sommen voor u de grootste voordelen op.

Efficiënt omgaan met uw tijd

In de plaats van zelf te hoeven rijden geeft u dit uit handen. Hierdoor kunt u zich concentreren op uw werk.

Meer tot rust komen

Het verkeer in nederland kan hectisch en druk zijn. Rijden vergt concentratie en kost extra energie. Wanneer u het rijden uit handen geeft bent u na een rit meer tot rust gekomen en energieker.

Een privechauffeur verdient zich terug

Omdat u gekozen heeft voor een chauffeur bent u in staat door te werken op weg naar uw werk of uw afspraken. Als dit declarabele uren zijn heeft u de chauffeur er al uit.

Prive chauffeur - Man werkt verder achterin de auto
Klant gereden door Prive chauffeur amsterdam

Uw chauffeur kan extra taken voor u uitvoeren

Als u een afspraak heeft en de chauffeur in uw auto wachttijd heeft, kan u de chauffeur inzetten voor extra taken. Een boodschap doen, pakketje wegbrengen of de auto naar de wasstraat brengen.

Genieten van een borrel

Heeft u een feest of andere gelegenheid waar u uw chauffeur voor wilt inzetten? U kunt nu veilig thuiskomen.

Geen parkeerproblemen

U hoeft zich geen zorgen te maken over hoge parkeerkosten of het vinden van een parkeerplek. De chauffeur kan de auto wegbrengen na een gratis parkeerplek en u na de afspraak weer bij de hoofdingang ophalen.

Geen saaie rit meer

Wanneer u een goede conversatie wilt, heeft u aan onze chauffeur een goede gesprekspartner. Een saaie rit is verleden tijd. 

SERVICEGERICHT

Voor onze privechauffeur staat servicegerichtheid centraal. Even de deur openhouden, uw tas dragen, tijdens uw afspraak een boodschap doen, niets is teveel. De klant is koning.

REPRESENTATIEF

Standaard draagt onze student chauffeur een donker pak, stropdas, licht overhemd en nette schoenen. Onze chauffeurs hebben een uitstekende beheersing van etiquette en de juiste omgangsvormen.

RIJVAARDIGHEID

De screening en rijtesten zijn bij ons een van de strengste van Nederland. Het is immers essentieel dat u ongestoord kunt werken en een volkomen veilig en ontspannen gevoel heeft.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eenvoudig online een chauffeur reserveren

Elke studentchauffeur heeft een zeer intensief werving- en selectietraject doorlopen. Mede door een zelf-ontwikkelde rijtest worden onze studentchauffeurs zeer goed opgeleid. Tijdens de trainingen wordt ook veel aandacht besteed aan omgangsvormen met de klant. De student kan daarnaast worden ingezet voor het tanken en het wassen van de auto, maar ook het laten uitvoeren van een servicebeurt of een bandenwissel.
De studentenchauffeurs zijn in het bezit van een geldige OV-chipkaart met gratis reisrecht, waardoor er over het algemeen (doordeweeks) geen reiskosten in rekening worden gebracht. U geeft nu alleen geld uit aan de chauffeursdiensten, zodat u ondertussen op de achterbank kunt doorwerken of uitrusten. Gezien de landelijke dekking van chauffeurs door heel Nederland en België, zal er altijd een studentchauffeur op uw rit worden ingepland met minimale reistijd.

Solliciteer als student chauffeur

Welke voordelen heeft Privechauffeur.nl nog meer?

LEVERINGSZEKERHEID

Privechauffeur.nl garandeert u altijd een studentchauffeur indien uw aanvraag 24 uur voor aanvang bij ons binnen is gekomen. Gezien ons grote bestand aan chauffeurs vullen wij ook bijna alle last minute aanvragen in.

GRATIS VERZEKERING

U krijgt bij Privechauffeur.nl standaard een gratis aanvullende verzekering bij elke rit met één van onze chauffeurs.
U bent dan verzekerd tegen cascoschades tot max. € 12.500,- naast de verplichte wettelijke aansprakelijkheid in Nederland.

ONLINE PORTAL

Indien u vaker gebruikt gaat maken van onze chauffeursdiensten, kunt u een eigen inlog krijgen in onze online portal. Hier zet u de aanvragen direct in het systeem, ziet u alle informatie en ook de facturen van de gereden ritten.

Reserveer uw studenten chauffeur

In enkele minuten heeft u uw reservering geplaatst en hoeft u alleen nog maar de bevestiging af te wachten. De betaling vindt pas de week na de rit plaats. Na uw reservering hebben we automatisch een account in onze moderne portal aangemaakt. Mocht u in de toekomst geregeld een studentchauffeur willen reserveren krijgt u van ons logingegevens, zodat u nog veel sneller een rit kunt boeken.

Prive chauffeur

Veel gestelde vragen

Wat is een prive chauffeur?

Een privé chauffeur is een chauffeur die zowel particulieren als zakelijke klanten rijdt. Hierbij is er onderscheidt in een gecertificeerde directiechauffeur en een privéchauffeur. Bij een privéchauffeur wordt u doorgaans gereden door een student en in uw eigen auto. Een directiechauffeur heeft een afgeronde opleiding (CCV-D1) doorlopen.

Wat kost een prive chauffeur?

Een privechauffeur kunt u bij ons boeken voor het introductietarief van €17,50 per uur. Dit geeft u de mogelijkheid om de voordelen van een chauffeur te ervaren. Wanneer u al reeds gebruik gemaakt heeft van een chauffeur dan kan u gebruik maken van onze standaard prijs van €29,35 per uur. Bij een chauffeur zit altijd een verzekering inbegrepen. De minimale afname voor een chauffeur is drie uur en in het weekend en na 22:00 is dit vier uur.

Hoe word ik een privé chauffeur?

Ben jij een HBO of WO student en wil je komen werken als privechauffeur? Wij zijn altijd op zoek naar studenten die willen werken als prive chauffeur. Op onze vacature pagina kun je meer lezen over de voordelen als chauffeur en de vereisten om aan de slag te gaan.

Hoe kan ik een prive chauffeur reserveren?

Om een chauffeur bij ons te reserveren vragen wij een paar gegevens zowel als de bestemming(en) waar wij u naartoe kunnen brengen. U kan dit geheel online regelen via het reserveringsformulier. Heeft u liever eerst een prijsopgave? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Binnen 1 uur krijgt u deze dan van ons naar uw e-mail gestuurd. Zo heeft u snel inzichtelijk een prijsindicatie voor uw rit.

Hoe betaal ik voor de rit?

Bij ons betaald u achteraf voor uw chauffeur.U krijgt ongeveer een week na afloop van de rit per e-mail een factuur toegestuurd. Deze kunt u via ideal of per creditcard betalen.