088-2428330 | Vanaf €14,50 p/u

Directiechauffeur

Reserveer eenvouding een gediplomeerde directiechauffeur door heel Nederland
voor slechts €31,- per uur!

Waarom onze directiechauffeur?

Bij Privechauffeur.nl is het mogelijk waar en wanneer u maar wilt een professionele directiechaufeur te reserveren. Dit is mogelijk op zowel afroepbasis als het inhuren van een directie chauffeur op vaste uurbasis. Naar aanleiding van een uitgebreid gesprek stellen wij een persoonsprofiel op om zo een geschikte kandidaat voor te dragen. Kies voor een directiechauffeur van Privechauffeur.nl en profiteer van de vele voordelen.

 

GECERTIFICEERD

Onze directiechauffeurs zijn gediplomeerd en in het bezit van een CCV-D certificaat. U kunt dus een prettige, efficiënte en veilige rijervaring verwachten.

MATCHING

U krijgt een accountmanager toegewezen die op basis van uw wensen zorgt voor een goede match. Mocht u niet helemaal tevreden zijn, dan kijken we samen naar andere directiechauffeurs.

REPRESENTATIEF

Vanzelfsprekend komt onze chauffeur netjes in pak. Etiquette en nette omgangsvormen beheerst hij uitstekend. Kortom, U hoeft zich nergens zorgen over te maken.

VOORDELIG

Nergens anders vindt u zo’n laag uurtarief als bij ons. Voor slechts €31,- (excl. BTW) kunt u kiezen uit de beste directiechauffeurs van Nederland. Al onze diensten zijn incl. gratis verzekering.

Reserveer online uw privé chauffeur

Welke minimale eisen stellen wij aan onze directiechauffeurs?

Onze directiechauffeurs zijn minimaal in het bezit van het landelijk erkende CCV-D of DEKRA certificaat. De chauffeur heeft minimaal 85 trainingsuren gemaakt en is getoets door CCV en/of DEKRA. Wanneer de veiligheid daarom vraagt vanwege een verhoogd risicoprofiel is het zelfs mogelijk een beroep te te doen op directiechauffeurs met een CCV-D2, D3 of D4 certifiicaat.

Een directiechauffeur van Privechauffeur.nl zal u naast het chauffeuren ook helpen met eventuele andere klussen gedurende de wachttijd. Daarnaast zorgen zij er natuurlijk ook voor dat uw auto er perfect uit zal zien wanneer u weer opgehaald dient te worden. Een chauffeur van Privechauffeur.nl is flexibel, en op elk gewenst moment in te huren door heel Nederland en België. 

Reserveer direct uw directie chauffeur

U vult het reserverings- of offerteformulier in, of nog sneller u kunt even bellen. Aangezien een directiechauffeur bij uitstek maatwerk is kunt het beste zo snel mogelijk in contact treden met een van de onze accountmanagers. U geeft uw wensen aan en wij gaan aan de slag.

1. Selecteren directiechauffeur

Een accountmanager van Privechauffeur.nl komt persoonlijk bij u langs, of voert een telefonisch consult, om uw wensen te inventariseren. Deze worden gematcht met ons bestand aan directiechauffeurs en de chauffeur wordt voorgedragen.

 

2. Proefperiode

De directiechauffeur gaat bij u aan de slag voor een korte proefperiode. Indien u tevreden bent over de chauffeur zal deze voor langere tijd, of eventueel op vaste basis, beschikbaar zijn voor uw diensten. Wanneer u ontevreden bent schakelen wij direct met een andere chauffeur.

3. Evaluatie

Samen met u evalueren wij de inzet van uw directiechauffeur. Als u liever een andere directie chauffeur wilt proberen is dit het ideale moment.

Meer informatie

Ontdek onze website verder voor meer informatie. Soms is een beller sneller, dus belt u vooral met bovenstaand nummer en we beantwoorden graag al uw vragen!