088-2428330 | Vanaf €14,50 p/u

Wanneer je denkt aan efficiënt werken denk je aan de ultieme combinatie van de hoofdelementen, tijd, inspanning en middelen. Je wilt immers dat taken zo goed mogelijk worden uitgevoerd en dat het zo min mogelijk tijd, inspanning en middelen kost.

Laat je niet afleiden

Er zijn verschillende zaken die je van je werk kunnen afleiden. Binnenkomende mail, collega’s maar ook sociale media kanalen zoals WhatsApp, Instagram, LinkedIn en Facebook. Richt je op je taak en laat je zo min mogelijk afleiden. Leg je telefoon weg en open niet je mail wanneer je met een taak bezig bent. Zet eventueel een muziekje op zodat je ook geen verhalen op de werkvloer kan meepikken.

wissel naar winterbanden - winterbandenservice

Stel prioriteiten en concentreer je op één taak tegelijk

Een mens is in staat om zich op maar één taak tegelijk te concentreren. Het werkt om vast te stellen welke je taken nog moet doen en om hier prioritering aan te geven. Maak een realistische inschatting van de tijd die je nodig hebt om een taak uit te voeren, dan heb je overzicht over welke je taken vandaag af zou kunnen hebben. Omdat de spanningsboog niet de hele dag gespannen kan zijn is het belangrijk om een realistische planning te maken. Kan je nog iets uitstellen of eventueel werkzaamheden bundelen? Doe dat dan ook 

Kies een belangrijke taak waar je je de komende tijd mee bezig wil houden. Alle andere taken laat je nu links liggen. Nadenken over meerdere taken maakt je gestrest en komt je productiviteit niet ten goede. Teven beïnvloed dit je werktevredenhed.

Creëer productieve tijd

De verkeersdrukte in Nederland en Europa zorgen ervoor dat je veel tijd kan verliezen onderweg naar een afspraak of naar je werk. Met een eigen prive chauffeur wordt reistijd opeens werktijd. Je hebt extra tijd om e-mails te beantwoorden, stukken te lezen of belangrijke telefoontjes te plegen. Tijd die je anders kwijt was geweest met autorijden. De kosten van een chauffeur verdien je tijdens de rit dus al terug omdat je nu geen improductieve uren op de weg hebt maar gewoon kunt doorwerken zo kan je dus ook efficiënter omgaan met reistijd.

Beloon jezelf

Als je iets bereikt hebt, een taak afgerond hebt,  moet je jezelf ook een beloning gunnen. Neem een koffiepauze of maak een klein praatje met een collega. Hierna kan je dan weer je focussen op een nieuwe taak.

Maak kennis met de chauffeursdiensten van Privechauffeur.nl

Voor alle wensen en situaties hebben wij een geschikte chauffeursdienst. Zoekt u een gedegen mate van professionaliteit tegen een relatief lage prijs? Dan is een studentchauffeur ideaal. Wanneer u maximale professionaliteit wilt kunt u beter gaan voor een directiechauffeur. Als u een directiechauffeur plus luxe wagen wilt kiest u voor auto met chauffeur.

DIRECTIECHAUFFEUR

Zoekt u een prive chauffeur met een hoge mate van professionaliteit? Dan is een directiechauffeur de perfecte keuze. Gecertificeerd en natuurlijk door de wol geverfd als het gaat om rijvaardigheden, service en professionaliteit.

STUDENTCHAUFFEUR

Als u op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteit is een studentchauffeur de juiste keuze. Frisse, representatieve jongemannen of -dames die verrassend professioneel zijn. Standaard in pak, en geselecteerd na een strenge screening.

AUTO MET CHAUFFEUR

Zoekt u de professionaliteit van een directiechauffeur met een bijpassende wagen? Dan is ons moderne wagenpark met alle soorten en maten auto’s ideaal. Van kleine groepen tot tientallen personen, u kunt bij ons terecht.