088-2428330 | Vanaf €14,50 p/u

De hoofdtaak van een privechauffeur is het rondrijden van particuliere of zakelijke klanten. Er zijn verschillende voordelen om een chauffeur te nemen. Wij zullen je enkele voordelen geven van het gebruik van een eigen chauffeur.

Productiever met je reistijd omgaan

De verkeersdrukte in Nederland en Europa zorgen ervoor dat je veel tijd kan verliezen aan rijden. Niet alleen kan dit je werkplezier beïnvloeden maar ook je werkkwaliteit en je stressniveau. Met een eigen prive chauffeur wordt reistijd opeens werktijd. Je hebt extra tijd om e-mails te beantwoorden, stukken te lezen of belangrijke telefoontjes te plegen. Tijd die je anders kwijt was geweest met autorijden. De kosten van een chauffeur verdien tijdens de rit dus al (gedeeltelijk) terug omdat je nu geen improductieve uren op de weg hebt maar kunt doorwerken.

wissel naar winterbanden - winterbandenservice

Het vermindert stress

Wanneer je gehaast in de auto zit om snel naar een afspraak te rijden kan je stressniveau behoorlijk stijgen. Behalve dat je op de weg moet letten zitten werk gerelateerde gedachten ook nog in je hoofd. Wanneer je gebruik maakt van een chauffeur geef je een belangrijke taak uit handen. Onze getrainde privéchauffeurs beschikken over een comfortabele rijstijl. Jij hoeft je dan alleen ‘zorgen’ te maken over wat je met deze extra gecreëerde werktijd gaat doen. Zo brengt een rit met een privéchauffeur ontspanning en rust.

Een chauffeur brengt gezelligheid

Wanneer je vaak en alleen in de auto zit kan het rijden op den duur saai worden, zeker wanneer je relatief veel tijd kwijt bent op de weg. Met een chauffeur, waarmee je meerdere uren in de auto kan zitten, is dat verleden tijd. Uiteraard kun je rustig doorwerken als je dat wilt, maar ook voor een goed gesprek is een chauffeur een welkome afwisseling. Een luisterend oor of animerend gesprek, een buitenstaander kan een verfrissende kijk op zaken hebben.

Chauffeur kan je inzetten voor klusjes

Een chauffeur is niet alleen bruikbaar om in te zetten om je van a naar b te brengen, ook voor andere zaken kan je een chauffeur inzetten. Kan je auto namelijk een wasbeurt gebruiken? Of wil je de banden van de auto gewisseld hebben? Moeten je kinderen van school gehaald worden? Een eigen chauffeur staat ook klaar om deze klussen voor je op te pakken.

Tijd voor gezelligheid

Of je zakelijk een borrel hebt of als prive persoon wilt genieten van een hapje en een drankje, een privechauffeur zorgt dat je veilig thuiskomt. Je kan een chauffeur namelijk ook inzetten als je eigen bob-chauffeur. Jij kan dan lekker genieten van een alcoholisch drankje en een studentchauffeur brengt jou, collega’s of klanten weer in veilig thuis.

Maak kennis met de chauffeursdiensten van Privechauffeur.nl

Voor alle wensen en situaties hebben wij een geschikte chauffeursdienst. Zoekt u een gedegen mate van professionaliteit tegen een relatief lage prijs? Dan is een studentchauffeur ideaal. Wanneer u maximale professionaliteit wilt kunt u beter gaan voor een directiechauffeur. Als u een directiechauffeur plus luxe wagen wilt kiest u voor auto met chauffeur.

DIRECTIECHAUFFEUR

Zoekt u een prive chauffeur met een hoge mate van professionaliteit? Dan is een directiechauffeur de perfecte keuze. Gecertificeerd en natuurlijk door de wol geverfd als het gaat om rijvaardigheden, service en professionaliteit.

STUDENTCHAUFFEUR

Als u op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteit is een studentchauffeur de juiste keuze. Frisse, representatieve jongemannen of -dames die verrassend professioneel zijn. Standaard in pak, en geselecteerd na een strenge screening.

AUTO MET CHAUFFEUR

Zoekt u de professionaliteit van een directiechauffeur met een bijpassende wagen? Dan is ons moderne wagenpark met alle soorten en maten auto’s ideaal. Van kleine groepen tot tientallen personen, u kunt bij ons terecht.