088-2428330 | Vanaf €14,50 p/u

Als student kan je te maken hebben met alsmaar wijzigende lesroosters. Hierdoor is het aannemen van een bijbaan niet altijd even gemakkelijk, of je moet je hele weekend willen opofferen om geld bij te verdienen. Flexibiliteit is naast goede verdienste één van de belangrijkste eisen voor een studenten bijbaan. Laat dat nou precies één van de voordelen zijn als je aan de slag gaat als chauffeur. Jij bepaalt namelijk je beschikbaarheid en zullen je dan ook niet storen als je aangegeven hebt niet te kunnen. Kan je juist in een periode veel werken en dus bijverdienen, dan zullen we jou zoveel mogelijk inplannen. Bekijk onze privechauffeur vacature en kom meer te weten over je werkzaamheden

 

Veel animo voor werken als studentchauffeur

In de afgelopen jaren merken wij dat er veel animo is om aan de slag te gaan als prive chauffeur c.q.- studentchauffeur. Dit komt mede vanwege het afgeschafte leenstelsel en de daardoor alsmaar groeiende studieschuld. Goed nieuws voor de meeste studenten is dat de nieuwe kabinetsplannen spreken over het afschaffen van het leenstelsel. Alhoewel dit pas vanaf het studiejaar 2023 zou gaan gebeuren, waardoor voor vele van jullie dit geen invloed heeft. Er is wel gesproken over het compenseren van de studenten, maar dit komt uitgerekend op zo’n €1000 euro per persoon. Een kleine druppel als je bekijkt dat de gemiddelde studieschuld €15.200 is (bron: CBS). Werken als chauffeur biedt goede verdiensten en is ideaal te combineren met je studie. Een goede manier om je studieschuld in toom te houden.

student op zoek bijbaan

Waarom als student komen werken als privechauffeur?

Uiteraard zouden wij hier een heel verhaal kunnen typen waarom een bijbaan als chauffeur het leukste is om te doen. Maar wat is er nou beter om je mee te laten nemen tijdens een dienst van één van onze studentchauffeurs. De youtube serie BesteBaan ging met één van onze chauffeurs mee, die in dienst is van onze moederorganisatie Mobiliteitsdiensten Nederland. Zo krijg jij direct te horen waarom dit de ideale bijbaan is.

Geinteresseerd?

Solliciteer direct! Of lees de prive chauffeur vacature door.

Maak kennis met de chauffeursdiensten van Privechauffeur.nl

Voor alle wensen en situaties hebben wij een geschikte chauffeursdienst. Zoekt u een gedegen mate van professionaliteit tegen een relatief lage prijs? Dan is een studentchauffeur ideaal. Wanneer u maximale professionaliteit wilt kunt u beter gaan voor een directiechauffeur. Als u een directiechauffeur plus luxe wagen wilt kiest u voor auto met chauffeur.

DIRECTIECHAUFFEUR

Zoekt u een prive chauffeur met een hoge mate van professionaliteit? Dan is een directiechauffeur de perfecte keuze. Gecertificeerd en natuurlijk door de wol geverfd als het gaat om rijvaardigheden, service en professionaliteit.

STUDENTCHAUFFEUR

Als u op zoek bent naar de beste prijs-kwaliteit is een studentchauffeur de juiste keuze. Frisse, representatieve jongemannen of -dames die verrassend professioneel zijn. Standaard in pak, en geselecteerd na een strenge screening.

Prive chauffeur

Bij ons kunt u voordelig een privechauffeur inhuren. Bekwame studenten met comfortabele rijstijl zullen fungeren als uw eigen chauffeur. Ideaal voor wanneer u tijdens verplaatsingen wilt doorwerken.