Prive chauffeur gezocht?

Reserveer nu uw eigen prive chauffeur voor het introductietarief van slechts €14,50 per uur, inclusief gratis verzekering!

Waarom onze prive chauffeur?

Wanneer u voor ons kiest, kiest u voor één van de grootste en modernste mobiliteitsbedrijven van Nederland. Daardoor heeft u een tal van extra voordelen wanneer u voor onze chauffeursdiensten kiest. Naast een bijzonder laag uurtarief, reserveert u bij ons uitsluitend getrainde of gediplomeerde chauffeurs voor wie service en veiligheid altijd centraal staan. Of u nu als particulier of zakelijk een chauffeur nodig heeft. Wij regelen het voor u!

LEVERINGSZEKERHEID

Wanneer u meer dan 24 uur van tevoren een reservering maakt, garanderen wij altijd een chauffeur. Last minute lukt het ook bijna altijd. Bel of mail ons even en we gaan het direct voor u regelen!

LANDELIJKE DEKKING

Met meer dan 800 actieve chauffeurs bieden wij een uitstekende landelijke dekking aan. Op deze manier is het mogelijk altijd iemand in te plannen met minimale reistijd.

BESTE PRIJS-KWALITEIT

Wij bieden u de beste uurtarieven van Nederland, en de service is minstens zo goed. Zo zijn onze planners overdag, ‘s avonds en in het weekend uitstekend bereikbaar.

UW EIGEN ACCOUNT

In onze hoogwaardige portal kunt u ritten reserveren, gegevens aanpassen, facturen bekijken en nog veel meer. Inloggegevens krijgt u automatisch bij een reservering of als u belt.

GRATIS VERZEKERING

Wij bieden standaard voor al onze klanten een gratis aanvullende verzekering tijdens iedere rit. Deze exclusieve service biedt bijna geen enkel ander chauffeursbedrijf!

KOSTELOOS ANNULEREN

Tot drie uur voor aanvang van de rit kunt u kosteloos annuleren. Het kan immers voorkomen dat een zakelijke afspraak vervalt. Geen probleem! Wij annuleren de rit en stellen de chauffeur op de hoogte.

Reserveer online uw chauffeur

Wat heeft een chauffeur u te bieden?

Het inschakelen van een eigen prive chauffeur kan zichzelf eenvoudig terugverdienen. U verhoogt uw productiviteit en wordt ondertussen gereden door een van onze getrainde of gediplomeerde chauffeurs. Een greep uit de voordelen die onze medewerkers u kunnen bieden.