088-2428330 | Vanaf €14,50 p/u

Privechauffeur gezocht

LEUKSTE BIJBAAN

Solliciteer direct en ga werken als prive chauffeur. Een van de leukste bijbanen van Nederland!

BETAALD STUDEREN

Als chauffeur heb je soms ook wachttijd. Een perfect moment om te studeren, en je krijgt wel doorbetaald.

WERKEN WANNEER JE WIL

Geef in ons systeem aan wanneer je kan werken. Wij benaderen je voor passende ritten in jouw omgeving.

Werken als privechauffeur

Wij zijn doorlopend op zoek naar privechauffeurs. Volg jij op dit moment een HBO of WO studie? Houd je van auto rijden en wil je graag aan de slag gaan als prive chauffeur? Solliciteer dan vandaag nog als chauffeur. Een job als chauffeur heeft vele voordelen. Het wordt niet voor niets de ideale bijbaan voor studenten genoemd.

Wanneer je komt werken als privechauffeur heb je flexible werktijden, jij bepaalt namelijk je beschikbaarheid. Kom in contact met interessante mensen uit het bedrijfsleven. Eventueel houd je door het contact nog een leuke stageplek of zelfs een baan over. Soms moet je bij een rit wachten tot je je klant weer terug kunt brengen. Deze eventuele wachttijd van een rit kan je gebruiken om te studeren. Dit betekent dat je betaald studeert! Heb je een drukke periode van je studie? Dan zullen we je minder inzetten. Heb je juist een lange periode waarin je heel veel ritten zou kunnen rijden? Dan zullen onze planners daar rekening mee houden en zorgen dat je meer kunt werken.

De voordelen van een bijbaan als privechauffeur op een rijtje:

  • Flexibele werktijden;
  • Meer werken als je meer tijd hebt;
  • Interessante contacten opdoen;
  • Betaald studeren tijdens de wachttijd.

 

Wat voor ritten krijg ik? 

Als privechauffeur ben je verantwoordelijk voor het vervoeren van onze klanten naar de gewenste bestemming(en). Dit kunnen enkele ritten zijn, maar ook ritten waarbij je een hele dag op pad bent, autotransporten of ritten in de avond. Je rijdt altijd in de auto van de klant. Je kunt in allerlei soorten auto’s terechtkomen, handgeschakelde auto’s, automaat, hybride of volledig elecktrisch. Dit heeft te maken met de verscheidenheid aan klanten waarvoor wij jou zullen gaan inzetten. De ene keer kan je in een standaard hatchback komen te rijden, maar je kunt ook de luxe ervaren van een dure Porsche, Tesla, BMW of Mercedes. Je staat in dienst van de klant, dus je houdt rekening met zijn/haar wensen.

Wat breng je mee?

Het gemak en comfort van de klant staat voorop. Je zult dan ook de route vooraf al moeten bepalen, zodat jij de klant op de snelste manier naar zijn tussen- of eindbestemming weet te rijden. Je bent dan ook al op de hoogte van eventuele wegwerkzaamheden en komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan. Je hebt dusdanige rijervaring dat je een vlekkeloze rit kunt rijden, waardoor de klant zich kan richten op zijn werk. Jij zorgt dus voor een veilige en ontspannen rijervaring voor de klant. Als je privechauffeur wilt worden, beschik je over de volgende eigenschappen:
  • In bezit van een rijbewijs-B;
  • Ervaren chauffeur;
  • Klantgericht en sociaal vaardig;
  • Betrouwbaar;
  • Efficiënt.

Wat verdient een prive chauffeur?

Uiteraard snappen we de vraag wat een prive chauffeur verdient. Je kunt rekenen op een prima salaris afhankelijk van je leeftijd. Door de flexibile werktijden en goede secundaire arbeidsvoorwaarden is privechauffeur de ideale bijbaan voor studenten. Wil jij ook werken als privechauffeur? Reageer dan op deze vacature. 

Vacature prive chauffeur

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Kom jij ons chauffeursteam versterken? Solliciteer nu via ons online sollicitatie formulier en we nodigen je z.s.m. uit voor een gesprek. Wie weet rijdt jij binnenkort wel meerdere van onze klanten rond!