088-2428330 | Vanaf €14,50 p/u

Privechauffeur Den Haag

Bij Privechauffeur.nl wordt u gereden door een getrainde studentchauffeur voor het uitzonderlijk lage uurtarief van slechts €14,50 p/u, inclusief gratis verzekering.

Student als privéchauffeur Den Haag

Wanneer u op zoek bent naar een privechauffeur die beschikt over uitstekende rijvaardigheden, en daarnaast servicegericht en representatief is dan kunnen wij u in de regio Den Haag een studentchauffeur aanraden. Onze goed getrainde studenten zullen u in uw eigen auto naar iedere gewenste locatie binnen Nederland brengen. Niet alleen geniet u van een lage prijs, u kunt tijdens de rit daarnaast ook nog eens rustig doorwerken. U heeft geen last van de afleiding die het verkeer met zich meebrengt en met de comfortabele rijstijl van onze chauffeur zorgen wij ervoor dat u uitgerust aankomt. Onze chauffeurs bereiden de rit/ritten goed voor zodat u altijd op tijd op uw bestemming aankomt. Wij beschikken over meerdere chauffeurs in Den Haag en omgeving hierdoor zijn wij instaat om in Den Haag maar ook in buurgelegen locaties zoals Rijswijk, Scheveningen, Voorschoten, Wassenaar en Naaldwijk u snel van een chauffeur te voorzien. Ook voor chauffeurs op afroep kunt u bij ons terecht.

Wilt u van uw reistijd effectievere werktijd maken? Met ons zeer uitgebreide bestand aan actieve chauffeurs door heel Nederland kunnen wij u voor een aantrekkelijk tarief naar uw afspraak/werk of feest brengen.

SERVICEGERICHT

Voor onze privechauffeur staat servicegerichtheid centraal. Even de deur openhouden, uw tas dragen, tijdens uw afspraak een boodschap doen, niets is teveel. De klant is koning.

REPRESENTATIEF

Standaard draagt onze student chauffeur een donker pak, stropdas, licht overhemd en nette schoenen. Onze chauffeurs hebben een uitstekende beheersing van etiquette en de juiste omgangsvormen.

RIJVAARDIGHEID

De screening en rijtesten zijn bij ons een van de strengste van Nederland. Het is immers essentieel dat u ongestoord kunt werken en een volkomen veilig en ontspannen gevoel heeft.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Eenvoudig online een chauffeur reserveren

Elke studentchauffeur heeft een zeer intensief werving- en selectietraject doorlopen. Mede door een zelf-ontwikkelde rijtest worden onze studentchauffeurs zeer goed opgeleid. Tijdens de trainingen wordt ook veel aandacht besteed aan omgangsvormen met de klant. De student kan daarnaast worden ingezet voor het tanken en het wassen van de auto, maar ook het laten uitvoeren van een servicebeurt of een bandenwissel.
De studentenchauffeurs zijn in het bezit van een geldige OV-chipkaart met gratis reisrecht, waardoor er over het algemeen (doordeweeks) geen reiskosten in rekening worden gebracht. U geeft nu alleen geld uit aan de chauffeursdiensten, zodat u ondertussen op de achterbank kunt doorwerken of uitrusten. Gezien de landelijke dekking van chauffeurs door heel Nederland en België, zal er altijd een studentchauffeur op uw rit worden ingepland met minimale reistijd.

Solliciteer als student chauffeur

Welke voordelen heeft Privechauffeur.nl nog meer?

LEVERINGSZEKERHEID

Privechauffeur.nl garandeert u altijd een studentchauffeur indien uw aanvraag 24 uur voor aanvang bij ons binnen is gekomen. Gezien ons grote bestand aan chauffeurs vullen wij ook bijna alle last minute aanvragen in.

GRATIS VERZEKERING

U krijgt bij Privechauffeur.nl standaard een gratis aanvullende verzekering bij elke rit met één van onze chauffeurs.
Voor meer informatie over deze gratis verzekering kunt u hier terecht, of neem contact op met een medewerker.

ONLINE PORTAL

Indien u vaker gebruikt gaat maken van onze chauffeursdiensten, kunt u een eigen inlog krijgen in onze online portal. Hier zet u de aanvragen direct in het systeem, ziet u alle informatie en ook de facturen van de gereden ritten.

Reserveer uw studenten chauffeur

In enkele minuten heeft u uw reservering geplaatst en hoeft u alleen nog maar de bevestiging af te wachten. De betaling vindt pas de week na de rit plaats. Na uw reservering hebben we automatisch een account in onze moderne portal aangemaakt. Mocht u in de toekomst geregeld een studentchauffeur willen reserveren krijgt u van ons logingegevens, zodat u nog veel sneller een rit kunt boeken.

Vacature prive chauffeur